به گزارش خبرنگار مهر، سید وحید احمدی طباطبایی سه شنبه شب در جمع اصحاب رسانه با اشاره به اینکه سازمانهای مختلف در بحث ویروس کرونا پای کار آمده اند، اظهار کرد: پیدا کردن همه موارد بیماری، غربالگری به صورت غیر حضوری، جداسازی و ردیابی افراد نزدیک با بیماران و از همه مهمتر ردیابی تماسها و ایجاد فاصله گذاری اجتماعی از جمله اهداف طرح بسیج ملی کرونا است.
وی با بیان این مطلب که در این طرح نقش سایر سازمانها بسیار مهم و اثرگذار است، بیان داشت: در بحث غربالگری باید مردم غیر حضوری تست بدهند در صورتی که برخی مردم فکر میکنند، غربالگری باید حضوری انجام شود درحالی که اینچنین نیست لذا مردم با ورود به سامانه salamat.gov.ir اطلاعات خود را تکمیل میکنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه در انجام غربالگری برخی افراد ممکن است علائم خفیف داشته باشند که راهنماییهای لازم از طریق سامانه یا تلفنی انجام میشود، ادامه داد: وقتی مردم وارد سامانه شدند، این پیامک روی سامانه بهورز نیز ارسال میشود و موجب فعالتر شدن فرد بهورز میشود.
وی با بیان این مطلب که ردیابی تماسهای فرد بیمار بستری شده، بسیار مهم است، ادامه داد: در این راستا پس از پرسش از فرد مبتلا، افرادی که با وی ارتباط داشته اند، مورد بررسی قرار میگیرند، یکی دیگر از فعالیتها، گندزدایی منازل افراد مبتلا است درنتیجه این طرح مربوط به عموم مردم نیست.
طباطبایی با اشاره به اینکه به دنبال کنترل مبادی ورودی استان هستیم، افزود: تیمهایی در مرزهای ورودی استان مستقر شده اند و ایستگاههای قرنطینهای نیز شکل میگیرد و تمام ماشینها به خصوص ماشینهایی که پلاک خارج از استان دارند، کنترل میشوند و اگر از شهرهای آلوده آمده باشند و مسافر باشند، به مدت ۱۴ روز با هزینه خود قرنطینه میشوند.
وی با بیان این مطلب که کرمانیهایی که وارد استان میشوند، یک قرنطینه تعدیل شده در منزل خواهند داشت، ادامه داد: ما تقاضا داریم که مردم مگر در مواقع واقعاً ضروری از منازل خارج نشوند همچنین مردم تلاش کنند که خرید خود را اینترنتی انجام بدهند.
نظر شما